Je bekijkt de reis...
Pesionada sinds 2005, dus . . . .

Je bekijkt de reis...
Portugal
a
A
10 maart 2015 12:40 | Door: Els Twigt
Om deze reden nemen wij vaak een taxi!. Gelukkig hebben jullie het gered en zijn veilig in Madeira aangekomen. Gaat het een beetje met je knieën Mar?
Hoop dat jullie daar een leuke tijd hebben en kunnen genieten.
groetjes
Bas en Els
10 maart 2015 16:12 | Door: Christiaan Vos.
Reizen met vliegen of de trein is tegenwoordig niet leuk meer. Kweet er alles van. Maar welkom in de zon die de laatste dagen weer present is. Dat gebeurt ook niet elke dag.
12 maart 2015 00:17 | Door: Peter
Tja zo gaat dat in Nederland, de bussen rijden gelukkig nog wel op tijd alhoewel de dienstregeling en buslijnnrs bij Connexxion wel gewijzigd zijn sinds begin Jan. 2015. Ik ga n.l altijd met de bus naar het VU in Amsterdam voor de oogjes.
Ik wens jullie een prettig verblijf op Madeira en stuur ff een mailtje als die weer werkt dan kunnen we even bijpraten! Ik heb hier net ff de belasting ingevuld vandaar het late tijdstip... zucht!
grtn
Peter
27 maart 2015 20:25 | Door: Joke Hiel
Wat een ellende om met de trein op tijd op Schiphol te zijn. Met een dag als vandaag was het jullie echt niet gelukt. Wij hadden vanaf 9.40 uur een stroomstoring in Noord-Holland en de Flevopolder en deze heeft t/m 16.00 uur geduurd en zeker bij het spoor . Geniet van jullie vakantie op Madeira. Groeten.